Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Dagens tipsfråga...

LöpningPosted by Martin Sat, February 21, 2015 16:42:05

...är en bildfråga: Vad är det som sker???

1: Martins Asics som varit inlåsta i garderoben sen i somras är kissenödiga.

X: Martins fågelben har drabbats av sista dödsryckningarna.

2: KM 2015 (28/3) börjar närma sig...

Blev för övrigt passerad (hände aldrig förr i tiden) i löparspåret för en stund sedan. Något som för övrigt sker alldeles för ofta på squashbanan...  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Martin Mon, February 23, 2015 18:30:14

ringde upp till hallen för att kolla om det fanns plats för mig på aftonens lagträning. NOLL anmälda från det s.k. "Laget" mest kända från div. Festbilderna i direkt anslutning till internationella stortävlingar.
vad göra??? Bara att snöra på sig sina vrålets Asics (jodå, Peter) och löppass nr två 2015...

Posted by LEo Mon, February 23, 2015 18:13:43

Låter ju konstigt!! Har ju inte sett dig på squashbanan under 2015😢

Posted by Peter Sun, February 22, 2015 18:43:17

Ser inte ut som Asics, Myrorna eller?