Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Kung Leo

CasePosted by Peter Tue, February 07, 2012 16:59:19


Kung Leo, åter på vinnarräls, dundrade fram som ett ånglokomotiv i Herrar C och malde ner motståndare efter motståndare. I finalen väntade den mycket lovande växjöjunioren Joel Viksten som förra helgen vann SM för Herrar C och innan dess även Göteborg Open, Herrar C. Joel är i kanonform och kombinerar ett klokt och moget spel med en total avsaknad av det ofta svajiga och instabila juniorpsyket.Två boråsare på samma dag blev dock för mycket för den lovande smålandsjunioren (undertecknad i semi), som kan bli hur bra som helst. I finalen inför fullsatta läktare gjorde Kung Leo en smått heroisk insats och visade prov på vinnarskalle med kämpaglöd och kunde i en mycket jämn femgamare vinna och därmed bryta Joels segersvit. Imponerande...

Det är förresten något skumt med den här turneringen. Själv spelade jag fyra matcher och är allmänt ledbruten och ändå visar vågen +3 ?!!!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Martin Fri, February 10, 2012 16:21:38

Trodde dig karriär pikade när du spöade mig på 17,5 minuter, men detta var häftigare...eller???

Posted by Christopher H. Tue, February 07, 2012 22:26:40

Bra gjort!


Räknar med att Leo klämmer den där kexchokladen i veckan o dyker upp i Jkpg +10 kg samt go' och gla'. Motståndare och domare är lättade...

Posted by hc Tue, February 07, 2012 21:48:57

Det va väldigt bra jobbat! Grattis! Ett bra psyke i en bra kropp räcker långt.