Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Ännu...

Övrig träningPosted by Pelle Sun, January 25, 2009 15:53:54

Ännu en gång, har svenska squashförbundet antagligen blandat ihop originalet Per Waldenström med Peter Waldenström alias vandrande pinnen.

Och trott att en person anmält sig i 2 klasser i Case Cup. (lottningen ute!!!!)

Men lugn, Leo och Lennart, trots att jag inte finns med i spelschemat i klass C skall de fixa detta. Hoppas jag inte får möta leo, kommer att bli en riktigt hård match.

Som sagt jag ligger i hårdträning för detta och vasaloppet. Bifogar bild när Leo kommit på besök helt oannonserat idag. Körde ett hårt stavgångspass med Aussie open framför mig. 820 kalorier brände jag bort, vilket motsvara halva bigpacken Vasabinötter jag slängde i mig i fredags.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Peter Sun, January 25, 2009 22:47:06

Vilken otäck bild! Förstår att du har persiennerna nerdragna, tänk om grannarnas ungar fick se dig i den outfiten på "sadomaskinen". De skulle aldrig hämta sig...

Om du spelat squash hade du förbränt 1640 kalorier istället!