Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Utbildning

NostalgiPosted by Peter Tue, November 24, 2009 10:16:29

Nu får det vara färdigtjatat om hur mina slag ska se ut. Upp med racket! Släpp inte handleden! Slå hårdare! Inte så nära kroppen!

Det är ingen måtta på på hur mycket okunskap som sprids av outbildade boråssquashare vars hemmagjorda grundslag bara kan uppskattas av en mor. Hädanefter är det jag som ska bedöma era slag, och det är ingen vacker syn man möts av. Som mycket annat här i livet handlar det nämligen om utbildning.

Steg 3!!! Det är jag och Lagerbäck. Respekt!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Martin Sat, December 05, 2009 09:50:21

Squashfurbundet anordnar steg 1 i januari. Kanske lämpligt för dem som gick kursen sist med trärack med filtlinda... Finns garantier för att deltagaren kommer hem med en backand med styrfart kanske klubben kan pynta för kursen...?

2009-11-30 « Tillbaka
Instruktörskurs i Squash
Svenska Squashförbundet arrangerar instruktörskurs steg - 1 den 29 - 31 Januari i Stockholm.

Kursen är samtidigt en uppfrächningskurs för er som genomgått tränarutbildning - men känner att det var ett tag sedan.

Squashförbundet och Squashgymnasiets tränare David Mcalpine håller i kursen som genomförs fredag kväll c:a kl 18 tom söndag c:a kl 14. Plats meddelas senare. Det finns 12 platser - max 2 per förening.

Kostnaden är 2500:- per deltagare inkl lunch lördag och söndag. Kursen blir kostnadsfri för de föreningar som ansöker om medel för ungdomsverksamhet genom Idrottslyftet.

För ytterligare information samt anmälan - skall ske senast den 15 januari 2010 - via e-post till
tt@squash.se

Posted by Thord Sun, November 29, 2009 15:00:54

Visades backhand först i steg 4???

Posted by Martin Wed, November 25, 2009 08:36:03

Peter, det är inte dina slag som är det stora problemet, men vi är rädda att du tar värre åt dig om vi börjar kritisera dina riktiga problem... Kan vi inte få fortsätta plåga dig för dina om inte dåliga slag i alla fall klart under medel...?

Posted by Leo Tue, November 24, 2009 21:35:59

Om jag inte ser helt fel så är intyget om möjligt än äldre än dina blåa Dunlop!!!

Precis som farten på bollen och dina antika swingar.......

Men kul med lite fakta ialla fall smiley