Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

WOW!!!

SquashträningPosted by Martin Mon, December 07, 2015 22:15:46
Måndag kväll och lagträning. Hela sju squashväskor med extremt tungt artilleri...och min gröna. Med denna mastodonthord av talang, styrka, snabbhet...och mig, kan vi snart anmäla ett lag till Allsvenskan, NFL...eller starta en symfoniorkester.

Det var nästa så att vi inte saknade "bröderna squash"...nästan...

The sky is the limit!

  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post476