Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

No Limit day 1.

ÖvrigtPosted by Martin Thu, September 03, 2015 19:08:44
Så var äntligen är No Limit Street Art i gång på riktigt! Konstverket på artisten nedan verkar så gott som klart...jag menar, hur skulle det kunna bli vackrare...
För Er som bara förstår stenhårt i nicken eller att löpa, löpa och springa kan jag meddela att konstnären med detta verk vill poängtera BSQ's favoritskap i årets seriespel.
BSQ's dominans på, i, vid, runt, nära, hos väggarna fortsätter...

Man undrar hur många hundra BSQ'are som kommer avbildas före sekundära lokala idrottsgenier från Elfsborg, Borås Hockey eller Ymer Frisbee...

Borås blir bara vackrare och vackrare...

  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post471