Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Let PLEASE!!!!

TävlingPosted by Martin Sat, January 10, 2015 16:55:51

Leo såg extremt bekväm och naturlig ut på banan tidigare i dag. I sekvensen nedan ber han blöt-ögd publiken om let. Publigen kunde inte annat än att tycka synd om Leo(med en dagsform som närmast påminner om en euforisk kombination av pest och kolera) och hålla med...spela Let!

Strax utanför bild leker Ulf hela havet stormar med sig själv för att inte stelna till inför avgörandet om vem som skulle sluta på andra plats i pool B.
  • Comments(2)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post454