Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Jag vill oxå vara med...

TävlingPosted by Martin Sat, January 10, 2015 16:47:35

Oerhört inspirerande att stå på läktaren under Wolf Cup/Skogsbarn Squash Shootout. Många stora (några t.o.m. legendariska) squashspelare från Borås och Göteborg deltog i detta strålande evenemang. Samtliga spelare...utom en (Leo, du vet vem jag menar...) bjöd på härligt spel och härlig inställning till spelet vi alla älskar.

I en gamepaus analyserade jag min egna och extremt patetiska situation...och tog beslutet att NU (eller egentligen senare i vår) börjar min stenhårda satsning på att i alla fall gå till final i KM 2016!

Full av inspiration åkte jag hem och greppade om mina Carboflex 125 och skummade igenom första kapitlet i boken som kommer hjälpa mig i min strävan efter den perfekta squashen...
  • Comments(0)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post453