Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Runners fight

SquashträningPosted by Peter Fri, December 19, 2014 22:50:19
Bra träningspass med Ulf igår (nästan två timmar). Först uppvärmning med raka/raka på båda sidorna. Sen startade matchningen – blixten mot sega gubben! Första matchen till junioren med 3-2. Andra till senioren med 3-2. Jag vet att det är den första matchen som gäller, men ändå. Känns gott att distanspassen börjar ge resultat.


  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post450