Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

BSQ säljer!

ÖvrigtPosted by Martin Mon, December 08, 2014 09:55:51

Att de kärnvärden (gemenskap, glädje, utveckling, generositet, medmänsklighet, frid, elegans m.m. m.m.) som BSQ står för säljer visste många av oss innan. Bifogar ett bevis i form av det Thailändska stark-ölet med en leopard på etiketten. Ölet döptes till något som starkt förknippas med leopardens smidighet och berusningens klimax...LEO!

Min personliga gissning är att nyttjandet av BSQ's spelare som dold reklam i syfte att sälja mer kommer fortsätta. Mycket troligt att nästa produktlansering som är extremt beroende av BSQ är Yoghurt naturell extra mild med namnet ULF...  • Comments(2)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post445