Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Slagen hjälte

SerienPosted by Peter Sat, October 19, 2013 19:00:21
Tobbe, Lennart och Ulf kämpade tappert, men motståndarna Carlskrona och Malmö var aningen för tuffa. Närmast att vinna en match var Ulf som ledde med 2-0 mot Malmös lovande junior Anton Larsson. Klart godkänt för att vara första tävlingsmatchen, och kom inte och säg att han inte gav allt...  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post373