Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Byggarmat

Skador och hälsaPosted by Peter Tue, March 26, 2013 22:33:00
Fem minuter innan semifinalen mot Leo tryckte "Däven" ner sista tuggan av den hitlevererade byggarmaten (som gymgubbarna kallar det). Han förlorade de två första gamen klart och muttrade något i pausen om att det tar lite tid innan peristaltiken kommer igång. Till slut blev det trots allt en femgamare som avgjordes med en bakhörnsnick till Leos fördel (som vanligt).

Men ärligt talat, när i h-e ska vi boråsare lära oss...

  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post345