Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Årets asgarv

KlubbaktiviteterPosted by Peter Mon, April 02, 2012 23:14:08
Norrlands gåva till squashfamiljen, Jonas Hjälte, levererade den roligaste kommentaren som någonsin fällts på IS Sportcenter.

Efter senbrott nära den maximala träffpunkten frågade Jonas om det fanns någon i publiken som kunde låna ut ett racket. Leo kastade sig ner i Headväskan!? och fiskade upp ett Technofibre. Då kom det blixtsnabbt på norrländska:

- Är det ingen som har ett Princeracket?

Många (inte Martin) av oss skrattar fortfarande...

  • Comments(2)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post315