Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Rehab

Övrig träningPosted by Peter Thu, March 22, 2012 19:20:55
Rehab pågår för fullt. Det gäller ju att vara i toppslag nästa lördag när KM avgörs. Härligt med de nya "kompaktvikterna" som inte tar så stor plats. Vilken musik jag lyssnar på? Thåström nya naturligtvis: "Beväpna dig med vingar..."

  • Comments(6)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post309