Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Lösningen...

ÖvrigtPosted by Martin Sun, February 05, 2012 18:38:58

Tittandes på Squash Tv hittade jag äntligen den sista pusselbiten för att BSK skall ta det avgörande steget från medioke väst-svenk klubb till den absoluta världseliten…

Det är allmänt känt att BSK redan har viktiga pusselbitar som talang, styrka, uthållighet, snabbhet och humor (främst inom området ironi).

Det vi saknar är coola smeknamn…att vi ger varandra öknamn som Plåt-Niclas, Vandrade pinnen, Fågelben, Den halvfete Dansken (alt: fete halv-Dansken) funkar inte bland spelare som ”The Dark Prince” (Karim Darwish), Maestro (Amr Shabana), ”the Punisher” (Jasher Kahn)…

Så med början fr.o.m. omgående gäller nya smeknamn (tills vi kommit på ännu bättre):

Niclas ”Iron Man” Däveskog

Leo ”Squash-Stallion”Larsen

Robert” Rocket” Friberg

Peter”Sledgehammer ”Waldenström

Lennart”Killer ”Rosander

Tobias”Terminator”Tuunanen”

Martin” Top Gun ”Ericson

Nu ger vi järnet (the Iron) mot nästa lag-VM...

  • Comments(2)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post297