Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Technifibre Carboflex LL Edition

UtrustningPosted by Martin Mon, December 26, 2011 13:37:38

Tomten var extremt genenerös mot Leo Larsen och BSK’s serielag i år. I samband med familjen Larsens julklappsutdelning introducerade Technifibre sitt senaste tillskott i sin gedigna racketflora: Carboflex LL Edition.

I sitt pressmeddelande i samband med introduktionen meddelar Tecnifibre följande:

Med Carboflex LL Edition fyller vi det enda tomrummet i vårt och alla andra tillverkares sortiment. Technifibres mål med Carboflex LL Edition är att tillfredsställa spelare vars främsta styrka ligger i orena träffar, helst med kraftigt inslag av ramen.

P.g.a. den ganska bekräftade målgruppen kommer Carboflex LL Edition endast finnas till försäljning på IS Sportcenter i Borås.

  • Comments(3)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post292