Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Mardröm

Devrex Squash CupPosted by Peter Wed, December 21, 2011 22:48:32
Gustav Z låter meddela att priset som Fairplayer i Devrex Squash Cup pryder sin plats på nattduksbordet jämte sängen. Hoppas att troféen, som är ett inramat och signerat foto med lyckönskningar av Leo Larsen, inte kommer att ställa till med några sömnproblem. En sak är ju att gå och lägga sig med Leo och och efter djupsömn med ljuva drömmar vakna upp med Leo. En annan sak är att bli väckt mitt i natten - ett mardrömsscenario - av att "någon" står på dina fötter och skriker:

- LET!!!

Öronen krullar sig. Du vaknar kallsvettig och hör din egen röst primalskrika:

- Nej! Nej! Jag kommer från Sverige!!

Hemska tanke...

Var förresten i hallen och stämde gitarren i eftermiddags. Det lät riktigt bra, lite åt Rammsteinhållet....speciellt på forehandsidan.

  • Comments(0)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post291