Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Julklappstips 1

ÖvrigtPosted by Martin Mon, December 19, 2011 20:12:07

Bifogar mitt bästa julklappstips. Passar nästan till alla typer av individer, men kanske bäst till de som satsar på en inkomstbringande karriär på PSA-touren inom 4-6 månader. I boken berättar Martin bl.a. väldigt ingående om långa träningspass med boast/raka, tysken, boast/raka, tysken, boast/raka och tysken.

Martin poängterar även vikten av vila i samband med sjukdom, hicka, växtvärk, bakfylla eller andra kraftiga varningssignaler från kroppen.

4 kapitel av totalt 10 avhandlar Martins förebilder genom åren. Från de första årens förebilder: Lennart R och Magnus W till dagens: Peter W och John W.

  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post289