Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Näringslära?

Övrig träningPosted by Peter Sun, December 18, 2011 22:41:10
Trevlig klubbkväll i torsdags med tuffa matcher fram till halv elva. Sedan blev det lite snack om matintag och punchverandor med anledning av tidigare blogginlägg och artikeln om fettförbränning i Aftonbladet. Vi kom fram till att det är viktigt att äta rätt innan man går och lägger sig efter tuffa träningspass. Jag bad grabbarna mms:a bilder på kvällens sena inkast och fick ganska omgående bilder från Leo och Däveskog som på vägen hem passerade Burger King respektive Pelle "Fesken" på Almåsgrillen. På Burger King fick dessutom expediten förse Leo med en "kokt i bröd" som starter i väntan på kaloripaketet.


Man skäms och måtte inte våra juniorer läsa detta blogginlägg...


  • Comments(3)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post288