Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Maximalt OFF TOPIC!?!?

TävlingPosted by Martin Sat, December 17, 2011 12:49:44

Gör ett försök med att hitta ett ämne så mycket OFF TOPIC det kan bli på Peter Waldenström/Borås Squashklubbs blogg. Då damunderkläder, kvalsterparning, jojo-konstruktioner och fläderbär känns förhållandevis ganska ON TOPIC i jämförelse vill jag passa på att slå ett slag för Junior-SM i squash 2012.

  • Comments(2)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post287