Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Number One

CasePosted by Peter Thu, December 15, 2011 14:55:13

"I will come back to Linköping and Case Swedish Open as long as I swing a racket".

Så uttryckte sig världsettan efter förra årets tävling. Det borde vara dags för honom att anmäla sig snart, vi är många som väntar.

Under tiden har jag roat mig med att studera Matthews rörelsemönster, kanske finns något vi boråsare kan applicera på våra inte alltid så fjäderlätta steg ( 6,8 på Richterskalan). Det är en fröjd att se hur smidigt och graciöst det kan vara...  • Comments(0)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post286