Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Rykten

ÖvrigtPosted by Peter Tue, December 13, 2011 23:15:24
Går rykten om att BSK:s sparkapital, superbröderna Pelle och Magnus Waldenström är nära comeback. Pelle lär ha skickat ett SMS till vår lagledare och hört sig för om ett träningspass. De skulle onekligen fylla ut vår tunna serietrupp.


Just nu är emellertid bröderna upptagna med tävlingsverksamhet i "alpina landslaget för tvillingar" (därav landslagsdressen). På bilden väntar Pelle och Magnus i liftkön för att komma upp till starten för andra åket i klassen "Herrar med mustasch". Efter första åket ligger paret tvåa, fyra tiondelar efter Belgiens Dupont och Dupond. Good luck!


  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post284