Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Jättepuffen

ÖvrigtPosted by Peter Sat, December 10, 2011 13:40:04

"Anyone notice the smoke monster from lost at 0.39 bottom left??"

Ovanstående kommentar finns nu under BSK:s största framgång hittills - squashklippet från förra årets Case Swedish Open på You Tube, nu med 6 620 tittare!!

Frågan är om det är några av våra killar som skickar iväg den där jättepuffen. Är det LR som smygröker? Hade inte han slutat...?

  • Comments(3)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post283