Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Kärleksförklaring

Devrex Squash CupPosted by Peter Thu, December 08, 2011 10:46:04
Finns tydligen någon Christian Drakensten i stockholmstrakten som också har en squashblogg. Kul att det finns fler som bloggar. I bloggen kan man bl.a. läsa om att han gärna vill ställa upp i Devrex Squash Cup nästa år. Trevligt. Men framförallt ger han er, mina squashkompisar, en reservationslös kärleksförklaring. Sug i er....nördar!

  • Comments(6)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post282