Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Ljus framtid

Devrex Squash CupPosted by Peter Wed, December 07, 2011 23:33:40
De båda kompisarna och påläggskalvarna Jens Palmborg och Niklas Arvidsson kramar om varandra efter en hård batalj i kampen om tredjeplatsen i Herrar Motion. Den här gången avgick Jens med segern.

Särkilt gott gry visade killarna genom att vara först ner i bubbelpoolen och ungefär i samma ögonblick som framtidshoppen skar vattenytan drillade kvällens första burksnäppa. Senare under kvällen/morgonen blev grabbarna invigda i squashens mysterium utav två mer erfarna klubbmedlemmar (se tidigare blogginlägg och kommentarer).

Det är härligt att se nya hårdsatsande juniorer i klubben...

  • Comments(3)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post281