Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Idolbilder

EstetikPosted by Peter Wed, November 23, 2011 23:08:08
Ni som läser bloggen förstår ju att kritiken inte riktas mot någon personligen. Leo har fått illustrera alla våras tillkortakommanden. Vi är ju tre som spelar seriematcher. Kan ju inte fota mig själv, och Däveskogs matcher hinner ingen fotografera (går alldeles för fort oavsett vem som vinner). Kvar finns bara Leo.

Som plåster på såren för 97:an Larsen kommer här två riktiga idolbilder, bara att tanka ner och ge bort i julklapp till släktingar, squashälskare och flickvänner. Håll till godo!!

  • Comments(3)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post274