Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

GÖTEBORGSVARVET 2011

LöpningPosted by Leo Larsen Wed, May 18, 2011 22:27:16

Tjena....

Som ni kanske redan har läst så ska jag ta mig runt GBG varvet på bästa möjliga vis!!!

Har inga förhoppningar om att sätta klubbrekord 1h 37 min .. sek ?

Men gör det för att inte förlora ett FYLLE VAD!!! Och se om det intreserar mig? då kan man ju prova på klubbrekord till GBG varvet 2012....

I år har man ju ca 4 km löpträning i benen får se vad detta leder????

Mvh: Leo L (Jag springer som Peder Hansson -66)

  • Comments(2)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post252