Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Slagsugen

SquashträningPosted by Peter Wed, April 06, 2011 20:41:15
Tillbringade helgen i Gesunda utanför Mora där gamla slalomkamrater mötte upp för träning och tävling i storslalom och kombislalom. Den nya carvingtekniken sög mycket energi och på söndagen fick jag lite abstinens och började längta efter mitt nya racket. Blev helt enkelt slagsugen...
  • Comments(4)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post248