Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Utbildning

NostalgiPosted by Peter Tue, November 24, 2009 10:16:29

Nu får det vara färdigtjatat om hur mina slag ska se ut. Upp med racket! Släpp inte handleden! Slå hårdare! Inte så nära kroppen!

Det är ingen måtta på på hur mycket okunskap som sprids av outbildade boråssquashare vars hemmagjorda grundslag bara kan uppskattas av en mor. Hädanefter är det jag som ska bedöma era slag, och det är ingen vacker syn man möts av. Som mycket annat här i livet handlar det nämligen om utbildning.

Steg 3!!! Det är jag och Lagerbäck. Respekt!

  • Comments(4)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post154