Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Resultat lördag 14/11

SquashträningPosted by Martin Sat, November 14, 2009 13:57:08

Vid morgonens helt inofficiella träning spelades en mindre turnering där alla spelar 2 game mot alla. Deltagarna i detta event var:

Leo "jag är så himla seg i dag" Larsen

Niklas "jag är så himla seg i dag" Däveskog

Tobias "jag är lika loj som vanligt" Tuunanen

Martin "Squashhingsten" Ericson

Föga förvånande för samtliga deltagare vann Squashhingsten (trots den tidiga stunden på dagen).

Till Leos försvar skall nämnas att han hade primärt fokus på att placera någon av sina fötter på något speciellt sätt vid forehand. Med facit i hand skulle han placera båda sina fötter på tv-bordet och kollat på Byggare Bob med sonen i stället...

Trevlig helg!

  • Comments(3)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post153