Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Skaffa ett liv

Teori och TaktikPosted by Robert Sun, November 01, 2009 16:33:52

Lördag kväll 19.06. Alla helgon. Har precis hämtat 4 stora panpizzor på alléterassen. På väg hem till dukat bord med tända ljus, vin och släkten samlad.

Passerar squashhallens öde parkering så när som på två bilar. Är det de sista kroppsbyggarna som pumpar upp sig inför kvällens krogrunda? De ambitiösa nya hallägarna som håller på med sitt senaste renoveringsprojekt? Peter Waldenström som åker 4 mil för att mata backhandslag utmed väggen ett par timmar och avsluta med ghosting? Sannolikt, men bilarna går inte ta miste på...

Inga mindre än Martin "Min mormor slår hårdare än John White" Ericson, och Leo Larsen, ett levande bevis på att hårt arbete och rätt attityd kan räcka långt utan minsta talang, tillbringar en högtidsafton med att nöta boast-raka, bakplansspel och 20 armhävningar för varje oforcerat fel följt av lite samvaro i bastun med skryt om gånga klubbkvällsbravader.

Laddning inför göteborg open? Eller kanske stadsmatchen mot kungsbacka? Nej, snarare business as usual. En eloge till Er som håller fanan högt, vi andra borde skaffa oss ett liv...

  • Comments(2)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post146