Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Turban

UtrustningPosted by Peter Sat, October 31, 2009 12:35:10
Nu är det snart en vecka sedan vi såg Leo:s plyte (två bilder dessutom) i Borås svar på Pravda. Börjar hämta mig, men det är en grej som ligger och gnager. Leo:s hårband!!!!!!! Ser ju ut som en turban. Kan vi inte lägga en tjuga var till ett nytt....?

  • Comments(2)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post145