Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Citat

Teori och TaktikPosted by Martin Thu, October 29, 2009 17:25:23

Har roat mig med att se mitt inte helt felfria spel som jag spelade in med videokameran i går. Till min glädje upptäckte jag ett par sköna kommentarer från spelare och publik som jag vill dela med mig av. I vissa fall skyddar jag personen i fråga med att inte specificera vem jag citerat...

-Det är tur att han inte är bättre än han är Leo...(lite osäker att jag hörde helt rätt, det sjuka innehållet understryker att jag troligtvis hört fel...)

-Vi kan bolla lite, för jag hatar att förlora...

-Tur!!! (Leo i sin match mot undertecknad)

-Tur!!! (Leo i sin match mot undertecknad)

-Tur!!! (Leo i sin match mot undertecknad)

-Mekonomen, bättre sortiment får man leta efter. Med rätt exponering i squashsverige hade de lätt ökat sin omsättning med 40-50%.

  • Comments(2)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post142