Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

SMS:et

KlubbaktiviteterPosted by Peter Fri, October 23, 2009 09:49:15

Efter helgens finalspel i DM, ett squashpass och två rejäla löppass med sönerna kändes det som trumpinnarna skulle må bäst av att vila. Jag tänkte alltså hoppa över klubbkvällen i onsdags. Planerade för en myskväll tillsammans med min hustru. En välstekt cypriotisk Halomi, avocadosallad och några röda droppar Egri Bikavér 2006 framför "Bonde söker fru"skulle göra underverk.

Mitt i planeringen inför kvällen hände något som fick mig på andra tankar. Ett SMS pockade på uppmärksamhet.

Blodet, adrenalinet , testestoronet, ja allt flytande som finns i kroppen rusade iväg och ville tränga ut genom huden för att ge allt i en sista strid. Överleva eller dö. Förstår hur en som somnat bakom ratten reagerar när han vaknar till och inser att bilen är på fel sida. Förstår hur Göran Kropp kände sig när han mötte isbjörnen i Arktis. Förstår hur Zidane tänkte innan han skallade Materazzi i VM-finalen.

SMS:et löd: " Kommer du i kväll? Ja kommer å använda nya Dunlop idag. Håll i hatten :) Leo"

Det blev inget "Bonde söker fru" och aktar jag mig inte kan det bli en fru som söker bonde....

  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post140