Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Leo

TävlingPosted by Peter Tue, October 20, 2009 10:18:37

Grattis Leo till de massmediala framgångarna. Med helsidan i Borås Tidning har boråsarna äntligen fått sin hett eftertraktade squashkändis. I fortsättningen får vi nog leta efter dig i V.I.P.rummet på Vimmel bakom ishinkar fyllda med Champagne.

I den intressanta och välskrivna artikeln kan vi bl.a. läsa om att du spelar jämt med Nicken och Pelle och att ni tre är laget som nästan gick upp i elitserien. Känns emellertid som något/några namn saknas. Förmodligen var det väl reportern som inte hann med att anteckna....... Ja´ä inte bitter!

Träffade Ulricehamns legendariske hockeytränare Johan Schoultz, som nu tränar HV 71:s juniorer, och känner Leo sedan tidigare. Han tycker att Leo ska betala 200:- till lagkassan för att han är med på bild i tidningen, så gör man i hockeylaget. Halva beloppet hade räckt om man bara sett ett klädesplagg eller annan kroppsdel än fejan. Är det inte två bilder på Leo?

I DM-semifinalen mot Göteborgs Gustav Zachrisson sviktade sjävförtroendet och de trötta benen en aning. Trots det tror vi på dig Leo och önskar lycka till med hårdsatsningen!

  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post139