Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Lyckat DM!

TävlingPosted by Martin Sun, October 18, 2009 09:58:13

Hade previlegiet att under fredagen och lördagen se ett antal potenta Boråsare agera på och utanför squashbanan (Peter, Nicken & Leo på och Lennart R som tävlingsledare med total koll på allt). Tack för uppvisningen!

Guld, silver och brons i Herrar B visar än en gång att vi är på rätt spår i vår satsning mot den perfekta squashen. Det skall dock nämnas att förbundet fått in en protest mot ett försök till sabotage mot en motspelare på språng i ena semifinalen i Herrar B. Se bevis nedan:

P.g.a. att det är helt omöjligt att konstatera vem som försöker lägga krokben för vem kan båda spelarna räkna med ett ekonomiskt straff att läggas till Borås SK's redan fabulösa ekonomi...

Bilder på justa spelare, resultat m.m. finns på hemsidan: BSK

  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post138