Squashbloggen.se

Squashbloggen.se

Om bloggen

Vi är ett gäng glada spelare från Borås som älskar (hatar) squash. Träning och tävling sker regelbundet och vårt lag spelar i div 1 södra. Sporten som kan liknas vid en hybrid mellan tennis, schack och ultimate fighting (på världsnivå även pardans) är tyvärr beroendeframkallande och kan även locka fram mörka sidor hos sina utövare. I bloggen ger vi uttryck för starka känslor, tillkortakommanden, skadebekymmer (inte ovanligt med bildbevis), tävlingsreferat, klubbkvällar, träningstips, matchanalyser och mycket annat i en salig röra. Finns det någon som tror att han/hon har något att tillföra bloggen med ett inlägg eller liknande, maila p.waldenstrom@telia.com. Kommentera kan alla göra, skriv namn och eventuell klubb.
Är ni känsliga och enbart intresserade av squash rekommenderas att ni omgående lämnar bloggen och klickar in på klubbens hemsida. Borås SK.

Veckans tävling

NostalgiPosted by Peter Tue, October 13, 2009 11:53:23

Vem är den forne storspelaren som gjorde banorna osäkra i slutet på sjuttiotalet?

Är fortfarande aktiv, men är svår att få in i några längre bolldueller. Orken och arkitekturen inbjuder numer bara till korta fighter där bollen efter matchen har samma temperatur som i förpackningen före. Får dock aldrig underskattas, lobbservarna i kombination med de korta blixtrande "reversen" kan fälla de grannaste tjurarna.

Hade en svartprickig Dalmatiner som lystrade till namnet Pongo eller Bongo, kommer inte riktigt ihåg vilket. Jycken låg oftast under disken i Nordstans squashhall och hade en egenhet som kunde ställa till det för oss som jobbade i receptionen. Med klinisk precision släppte han monstruösa oväder, alltid när man expedierade unga vackra damer.

Vår vän jobbade i baren på Lilla London, och gjorde där en oförglömlig insats för squasheliten i Göteborg. Ingen kunde hälla upp öl, servera en välskuren bagette och finländska ementhalerbitar med sådan elegans.

Första rätta svaret vinner bollen som användes i min segermatch mot Robert igår....

  • Comments(1)//squashbloggen.peterwaldenstrom.se/#post136